Gina a minden körülmények között nyugodt kutyus

Gina kutyus a világ legnyugodtabb shi-tzuja, aki minden bizonnyal nálam sokkal kevesebb izgalommal várta a végeredményt. Ő volt az első, akit minimális segítséggel nyírtam, alakítottam, szóval Gina már csak ezért is a szivem csücske lett. Példát vehetnék hidegvérű természetéből, mely nagyban megkönnyítette a vele való “munkát”. Gina kutyust mai napig szívessen látom, az első taálkozásunk óta visszatérő vendégem lett.

Manna, a vigyázós kutyus

Mielőtt Mannát kezdtem nyírni, azt hittem bátrabb leszek azzal a “pácienssel” akinek a gazdáját már korábban is ismertem, vagy legalábbis sokat halottam róla. A nagy tanulság mégis az lett, hogy barát, ismerős, rokon kis kedvencét még nagyobb felelőség, és “para” nyírni, hisz ha valami gubanc kerül a szerkezetbe sokkal nagyobb kellemetlenség érhet mindenkit…és bizony akár egy emberi kapcsolatot is megviselhet. Manna természetessen jól viselkedett, semmi gond nem volt vele, és a gazdi is elégedett volt a munkámmal. Köszönet érte Rékának!

Mazsi a nyughatatlan

Mazsi a minden körümények között virgonc kis kutyuska, egy igazi kis energia bomba. Minden bizonnyal a világ öszes energia ital gyártó cége nagy üzletet látna benne, ha szavakkal ki tudná fejezni minek köszönheti végelen és kiapadhatatlan izgágaságát. Gyönyörű hamvas szőre teszi őt igazán külölegessé, mely fajtájra kevésbé jellemző, de Őt épp ez teszi igazi Mazsissá.

Joda kutyus a tanítómesterünk

Hát igen….Jodától tényleg sokat tanultunk, főleg azt, hogy igen, meg lehet csinálni a lehetetlennek tűnő küldetést, kihámozni egy Csubakkából a kis szőgombócként hozzánk kerül Yodát. Yoda köszöni szépen azóta is jól van, bodogan éli mindennapjait új külsejével, ami nevéhez méltóvá tette a kozmetikázás után. Azóta visszatérő vendégeim lettek, várom az újabb találkozást.